Köpvillkor

Köpvillkor

Allmänt

Bread and Factory AB är ett svenskt företag registrerat under företagsnummer 559216-7729 med sin registrerade adress på Bristagatan 16D, 19560 Märsta. Vårt momsnummer är SE559216772901. Bread and Factory AB säljer varor via internet till privatpersoner och företag i Sverige. För att handla hos oss måste du ha fyltt 18 år samt ha en giltig svensk ID-handling för paketförsändelser.

Priser och produktbilder

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Gratis hemleverans i Stockholm och Uppsala vid köp av 350kr, beroende på vilket fraktalternativ du väljer vid beställning. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering. Vi reserverar oss från eventuella felskrivningar och fel på prisuppgifter.Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.

Fel / prisändringar / slutförsäljning

Bread and Factory AB reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls Bread and Factory AB rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.

Rabatter

Eventuell rabattkod anges vid som kommentar till beställningen så dras rabatten i samband med ditt köp. Inga rabatter kan kombineras och gäller bara en gång per beställning och kund.
Nyttjas inte rabatten vid köpet utav anledningarna att ni inte är inloggad som medlem eller att ni inte har fyllt i rabattkoden i rabattkods rutan och klickat OK så kan vi inte lägga till denna i efterhand.
Rabatten utnyttjas på hela saldot och vid en retur drasrabatten av på den varan ni returnerar.

Kunduppgifter

Om du inte anger din e-postadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse, meddela dig om eventuella leveransförseningar eller om någon produkt i din beställning inte kan levereras. Varje gång du lägger en ny beställning hos oss bör du kontrollera att uppgifterna om dig är aktuella. När du skapar ett konto här uppger du information som t ex namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar som innehåller felaktiga personuppgifter eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Ångerrätt

Vid beställning av läkemedel, livsmedel, stomiprodukter och kylvaror gäller ingen ångerrätt. Utdrag ur Konsumentverkets informationsbroschyr om Distans- och hemförsäljningslagen :
Vid distansavtal och hemförsäljningsavtal har du inte någon ångerrätt om du köper livsmedel eller andra varor för ett hushålls löpande förbrukning